De lessen zijn gebaseerd op natural alignment. Het kenmerkende van deze vorm van yoga is dat het je hele lichaam terugbrengt naar een natuurlijke en gezonde uitlijning. Dit heeft zowel betrekking p je bottenstructuur als op je spieren, pezen en banden. Bovendien werkt dit door op je zenuwstelsel. We verweven geen religie of bepaalde levensbeschouwingen in onze trainingen, daardoor is er plaats voor iedereen, ongeacht zijn of haar eigen levensbeschouwing.

De yoga is voor iedereen geschikt, jong en oud, man of vrouw het maakt niet uit. Dus als je wat meer met aandacht wilt bewegen of je lichaam sterker en meer flexibel wilt maken of gewoon wat meer houdt van rustig bewegen i.p.v. heel snel, dan is yoga jouw training.

Er is één uitzondering: mensen die hypermobiel zijn en degeneratie van het bindweefsel hebben, raden we af om yoga te volgen. Je kunt beter alleen trainen op kracht, niet te zwaar en kleine, korte bewegingen maken. We adviseren je om met een personal trainer aan de slag te gaan.

Er zijn geen kleding voorschriften, doe gewoon iets aan waarin je je makkelijk kunt bewegen. Alle materialen zijn aanwezig, maar je kunt zelf altijd iets warms meenemen voor de eindontspanning (een vestje). Dekentjes zijn ook aanwezig.

print

Event Timeslots (1)

Donderdag
-

VIRTUAGYM LOGIN