Slim Belly/Slim Legs beproefd afslankconcept!
De buik wordt door veel mensen beschouwd als de belangrijkste probleemzone. Als de broek strak zit en de riem een gaatje ruimer moet, dan frustreert dat vaak enorm. Verandering van eetpatroon en sporten zorgen er weliswaar voor dat er over het hele lichaam afgeslankt wordt, maar meestal pas in de laatste plaats rond de buikzone. Daar komt nu verandering in, want er is een oplossing gevonden voor dit probleem: de Airpressure Bodyforming methode.
Deze methode, waarbij gebruikt maakt van de gepatenteerde Slim Belly buikband, zorgt ervoor dat buikvet op een natuurlijke en gezonde manier aanzienlijk vermindert. De Slim Belly‘ wordt gebruikt in combinatie met cardio/conditie-apparatuur of in speciale groepstrainingen zoals Spinning , Total Body Workout of Cross Circuit lessen.
De werking is reeds door het IMSB Austria (Institut für medizinische und sportwissenschaftliche Beratung) in een wetenschappelijk onderzoek bevestigd: met de ‘Slim Belly’ wordt 8x meer vetverbranding gerealiseerd. De resultaten zijn geweldig, onze leden zijn zeer enthousiast. Met de Slim Belly kun je eindelijk lokaal afslanken bij de buik. En binnen 4 weken tijd worden duidelijk zichtbare, voelbare en meetbare resultaten geboekt.
print

Event Timeslots (3)

Maandag
-

Dinsdag
-

Woensdag
-

VIRTUAGYM LOGIN
Chat met ons
Chat met ons
Vragen, twijfels, problemen? Wij zijn hier om u te helpen!
Verbinden...
Op dit moment zijn er geen medewerkers beschikbaar. Probeer het later nogmaals alstublieft.
Onze medewerkers zijn bezet. Probeer het later nogmaals alstublieft
:
:
:
Heeft u vragen? Schrijf ons!
:
:
Deze chatsessie is beëindigd
Was dit gesprek nuttig? Beoordeel deze chat sessie
Goed Slecht