Slim Belly/Slim Legs beproefd afslankconcept!
De buik wordt door veel mensen beschouwd als de belangrijkste probleemzone. Als de broek strak zit en de riem een gaatje ruimer moet, dan frustreert dat vaak enorm. Verandering van eetpatroon en sporten zorgen er weliswaar voor dat er over het hele lichaam afgeslankt wordt, maar meestal pas in de laatste plaats rond de buikzone. Daar komt nu verandering in, want er is een oplossing gevonden voor dit probleem: de Airpressure Bodyforming methode.
Deze methode, waarbij gebruikt maakt van de gepatenteerde Slim Belly buikband, zorgt ervoor dat buikvet op een natuurlijke en gezonde manier aanzienlijk vermindert. De Slim Belly‘ wordt gebruikt in combinatie met cardio/conditie-apparatuur of in speciale groepstrainingen zoals Spinning , Total Body Workout of Cross Circuit lessen.
De werking is reeds door het IMSB Austria (Institut für medizinische und sportwissenschaftliche Beratung) in een wetenschappelijk onderzoek bevestigd: met de ‘Slim Belly’ wordt 8x meer vetverbranding gerealiseerd. De resultaten zijn geweldig, onze leden zijn zeer enthousiast. Met de Slim Belly kun je eindelijk lokaal afslanken bij de buik. En binnen 4 weken tijd worden duidelijk zichtbare, voelbare en meetbare resultaten geboekt.
print
VIRTUAGYM LOGIN